Professor Educare op Permanente-educatie.nl

  • Actueel
  • >
  • Professor Educare op Permanente-educatie.nl

Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een e-learningmodule voor de zorg, welke op Permanente-educatie.nl gaat draaien. Nu ben ik niet zo’n voorstander van zogenaamde “doorkliklesjes”. Vaak is dit alleen tekst met foto’s en afbeeldingen. Soms een animatie of videofilmpje als we geluk hebben. Zulke lessen “leven” niet. Toch ontkomen ook wij hier niet helemaal aan. Daarom hebben wij doelbewust een 3e persoon in de lessen gebracht die fungeert als een coach. En om geheel in stijl te blijven met de afkorting PE van Permanente educatie, hebben we deze Professor Educare genoemd. Wordt leren zo wat leuker?

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees