Beantwoorden van een forumbericht…

  • Actueel
  • >
  • Beantwoorden van een forumbericht…

Een van de krachtige functies binnen Moodle is wel het forum. In de dagelijkse drukte ga je niet elke dag kijken op het forum of er nieuwe berichten zijn. Een mooie instelling is dat je afschriften kunt ontvangen per e-mail, of samenvattingen van alle fora waar je deel aan neemt. En dan lees je het afschrift in je mailbox en je wilt direct reageren… Wat doe je dan, je klikt op de knop [beantwoorden] van Outlook. Vandaag tijdens een bijeenkomst weer gemerkt dat enkele beginnende gebruiker van Moodle zo reageren op forumberichten. De verzender krijgt wel antwoord (via e-mail), maar het forum wordt gepasseerd.

Dus aan de hand van een afschrift uit mijn mailbox gekeken naar hoe we wel moeten reageren op een forumbericht, namelijk door onderaan het afschrift te klikken op bijvoorbeeld [antwoord] of [bekijk dit bericht in zijn context].

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees