Samenwerkend leren bij Welten

De kracht van samenwerkend leren wil Welten verder uitdiepen. Een ELO die alleen maar "kennis over de schutting" gooit en die kennis netjes aftoets, is ondertussen te beperkt in de visie van Welten. De implementatie van Moodle door Avetica was vooral een onderwijskundige implementatie.

Samen met Welten is gekozen voor de opzet om een aantal cursusontwikkelaars te trainen in het ontwerpen van cursussen die sociaal-constructivistisch van aard zijn. Het Moodle Cursus Ontwerp Model bleek ook in dit geval een ideaal model te zijn om snel en verantwoord didactische ontwerpen te maken voor de verschillende opleidingen. In een paar dagen tijd stonden 5 opleidingen volledig online.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 446 andere abonnees