Corporate learning neemt af?

Op de weblog van Wilfred Rubens staat het bericht: Crisis in corporate learning. Dit zou afnemen, onder andere doordat werknemers staat meer andere kennisbronnen tot hun beschikking hebben en de e-learningmodulen snel verouderen.

Een mooie constructivistische gedachte zeg ik. Er zijn allerlei bronnen beschikbaar, waarvan de e-learningomgeving van het bedrijf er een van is. De e-learningomgeving moet meer het leerproces faciliteren, en vooral het samen leren. Dit proces zie ik steeds vaker terug in mijn praktijk en dat is een leuk proces om samen met de klanten te doorlopen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees