Het containerbegrip competentie…

  • Actueel
  • >
  • Het containerbegrip competentie…

Elke dag scheur ik van de ondernemerskalender 2008 een blaadje af. Vandaag scheur de ondernemerscompetentie eraf en verbaas me eigenlijk niet meer echt dat ik weer een andere uitleg lees van het begrip competentie. Het bestaat uit vier elementen: motivatie, persoonskenmerken, kwaliteiten en kennis. Deze elementen samen zijn noodzakelijk voor het leveren van een goede prestatie.

Als ondernemer moet ik inderdaad deze vier elementen in mij hebben om succesvol te kunnen zijn, maar als motivatie en persoonskenmerken ook al onder competentie gaan vallen, mogen doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en creativiteit er ook wel onder vallen…

Zo wordt het echt een containerbegip. Voorlopig houd ik het nog op: kennis, vaardigheden en attitude. En soms . . .  ook ervaring en inzicht

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees