Samenwerking tussen Avetica en SOS International

  • Case study
  • >
  • Samenwerking tussen Avetica en SOS International

SOS international is een hulpverleningsinstantie. Wij bieden 24 uur per dag hulp bij calamiteiten in het binnen en buitenland. Het specialisme van SOS International (hulpverlening) dwingt tot maatwerk.

De inhoud van het werk en het 24-uurs karakter stellen speciale eisen aan hoe wij onze opleidingen inrichten. 90% van de cursussen wordt vanwege de specialistische kennis zelf ontwikkeld. Daarnaast is het vanwege de 24 uurs roostering heel moeilijk om een klassikale opleiding te volgen. E-learning biedt hier dus een kans om onze medewerkers te scholen.

Als gevolg van onze beperkte middelen en het aparte karakter van ons werk waren wij op zoek naar goede Open Source software en een partner die ons kon ondersteunen bij (het opzetten van) ons e-learning programma. Wij hebben in Avetica een partner gevonden die ons kan adviseren in het kiezen van e-learning software waarmee, zonder tussenkomst van een professionele IT-er, cursussen samen te stellen zijn.

Avetica ondersteunt de ontwikkeling van onze cursussen met advies over de juiste didactische methoden en zorgt ervoor dat de functionaliteit van de software aangepast wordt aan onze behoeften. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we snel kunnen reageren op een opleidingsvraag uit (en van buiten!) de organisatie.

Hub Pluijmen
Hoofd Opleidingen
SOS international

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees