Moodlemoot in Woerden

Op 8 juni 2007 was de Moodlemoot (een MoodleMoot is een bijeenkomst van en voor huidige en toekomstige gebruikers, beheerders en ontwikkelaars van de elektronische leeromgeving Moodle) in Woerden. De bijeenkomst begon met een presentatie van Jocelyn Manderveld over (Digitale) didactiek: hoe zat dat ook al weer? Dit was een goede presentatie waar ze met name inging over Learning design als instrument bij het inrichten van uw Moodle-omgeving. Met maar 45 minuten kon ze helaas niet al te diep ingaan op dit onderwerp. Haar verhaal sluit goed aan op de manier waarop ik bij veel mijn klanten bezig ben.

Daarnaast waren er veschillende interessante workshops, o.a. over de verschillende strategieen van het implementeren van een ELO in een organisatie. Deze workshop was zelf een onderdeel van een onderzoek. Het eindrapport wordt waarschijnlijk in januari 2008 gepubliceerd.

De avond werd afgesloten met een BBQ, die vanwege de heftige buien binnen werd gehouden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees