Leren (en) doceren met digitale hulpmiddelen

Hoe kan je nu een e-learningcursus ontwerpen, uitvoeren en evalueren? Welke ICT-hulpmiddelen zijn er en hoe moet ik ze verantwoord inzetten. Het boek “leren (en) doceren met digitale leermiddelen in het hoger onderwijs” geeft hier en nog op meer vragen antwoorden op.

Het gaat ook in op de ICT-competenties die zowel docenten als studenten moeten hebben en wat de zeven principes zijn van digitale didactiek.

Ook buiten het onderwijs is dit boek goed te gebruiken voor cursusontwikkelaars en opleiders van bedrijfsopleidngen.

Hoewel het begeleiden van opleiders en docenten op het gebied van digitale didactiek bijna dagelijkse kost is, biedt dit boek mij een goed en gestuctuurd overzicht met veel direct bruikbare informatie. Zekers de vele tipsheets zijn erg handig.